Højde justering

Højde justering

 

Når du kører på din mc skal du føle dig sikker og komfortabel, derfor har Yacugar Suspension højde justering kits til dig! De er nemme at montere og leveres med en klar, kortfattet manual til montering. disse kit giver dig mulighed for at sænke / hæve din mc med op til 45 mm. Yacugar tilbyder dig to måder at ændre højden på din mc´s kit og fjedre.

 

Link sænknings / hæve kit

Bag: Et sænkningssæt der benytter linket (hvis din cykel har et). Er en enkel og omkostningseffektiv måde at sænke din cykel på

Spørg for info hos din forhandler.

 

Sænknings / hæve fjedrekit

Bag: en sænkning fjeder erstatter den oprindelige fjeder. Den progressive sænknings fjeder er ikke forkortet, den er mindre progressiv (= blødere), og vægten af ​​motorcyklen gør at den kan synke til højden der passer dig. Du kan sænke fra 10mm op til 50mm og hæve op til 30 mm.

Front: du kan sænke fronten ved at sænke gaflen op gennem gaffelbroen. Hvis dette ikke er muligt, råder vi dig til at sænke med Yacugar sænknings gaffel fjedre også. Du vil derefter have den ønskede højde plus fordelene ved Yacugar progressive fjedre.

BARE SÆT DEN RIGTIG HØJDE

OG FØL DIG SIKKER

INGEN TRICKS

Copyright © All Rights Reserved