MC Produkter

MC fjedre

 

Blandingen af ​​jern og kulstof, der bruges til at producere Yacugar fjedre er ikke så interessant som hvor godt de virker! Det vigtigste element er, at Yacugar fjedre er udviklet af højt kvalificerede ingeniører og produceres af Hyperpro. Resultatet er premium fjedre, 100% udviklet & produceret i Holland for din tilfredshed og sikkerhed.

 

Yacugar forgaffel fjedre er høj polerede. Dette reducerer friktion og skaber derfor en langt mere stabil dæmpende gaffel sammenlignet med en ikke poleret fjeder. Dette mindsker samtidig mængden af metal støv i olien. Yacugar forgaffel fjedre leveres som et kit, incl. den korrekte type og mængde olie til netop din mc. Der leveres altid en opsætnings guide med kittet. Yacugar anbefaler progressive fjedre til gade brug og lineær til bane brug.

 

Yacugar progressive bagfjedre er designet til montering på din mc´s originale bagdæmper. Alle Yacugar fjedre leveres i høj kvalitet og sort pulver lakeret farve.

 

Yacugar fjedre programmet har produkter til et stort antal motorcykler; Over 3000 forskellige modeller at vælge imellem! Listen indeholder lineære, progressive fjedre og sænknings kit samt lineære fjedre. Chancen for at finde den rigtige til din mc er høj! Bestiller du dine fjedre med olie giver det dig mulighed for altid at få den anbefalede og høj kvalitets olie, som sikrer, at dine gafler altid fungere på deres optimale niveau.

Hvorfor et progressivt fjederkit?

 

Yacugar´s progressive fjederkit er specielt designet til hver enkel mc, med det ene mål, at øge komfort og sikkerhed. Et progressivt fjederkit har den fordel at det kan klare et bredere spænd i vægt. En typisk Yacugar fjeder er designet til en kørevægt på mellem 70 og 110 kilo, dette giver dig en bedre mulighed for at affjedringen kompensere for kørsel med passager og oppakning. En typisk standard fjeder er lineær og kan klare et spænd i vægt på 5-10 kilo.

Copyright © All Rights Reserved