MC Støddæmpere

Til landevej og bane

 

Alle Yacugar støddæmpere er lavet af materialer af højeste kvalitet for at sikre en lang levetid og korrekt virkning. Efter en periode med brug af støddæmperen kan et service få støddmæmperen til at virke som ny! Dette er tryghed for dig og for den fremtidige ejer af din cykel. Med alle Yacugar støddæmpere, kan du som standard, vælge imellem lineær eller progressiv fjeder, det er op til dig!.

S-RR er top støddæmperen i Yacugar´s støddæmper program. Udviklet til at performe på højeste niveau, gør det dig "et" med din cykel. På banen, på vejen, uanset hvor du kører. Det bliver en spændende oplevelse at køre med denne topmoderne affjedrings teknologi fra Yacugar!

 

Features:

-16 mm spindel - 46 mm stempel - Udviklet til lang levetid, holdbare materialer - Lineær eller progressive fjedre monteret -30 klik med høj hastighed kompressions justering - 30 klik med lav hastighed kompressions justering - 50 klik med retur justering - Længde justering (hvis påkrævet & hvis det er muligt) - Hydraulisk forbelastning (hvis påkrævet & muligt) - Forbedret håndtering - Øget komfort og kontrol - Kan serviceres - Reduceret dækslid - Øger dækkenes vejgreb - Fremragende køre egenskaber.

E-RS (Emulsion-Road Sport)

E-RS er en emulsion støddæmper velegnet til alle applikationer. Uanset om du kører en sports cykel, tourer eller cruiser, er Yacugar E-RS den mest solgte dæmper. E-RS er udstyret med fjeder forspænding , samt retur justering. Fremstillet af høj kvalitet komponenter i aluminium, E-RS er en enorm forbedring i forhold til en standard støddæmper og vil reducere din bremselængde, dækslid og giver dig en meget bedre tur! Du vil nyde en tur på din mc så meget mere! Støddæmperen fås med længdejustering og hydraulisk fjeder forspænding som tilvalg.

 

F-RS (Fusion-Road Sport)

F-RS og S-RS er Yacugar´s multi funktionelle, fuldt justerbare støddæmper. Fjeder forspænding, retur justering på samt høj & lav hastighed kompression justering. Kompressions justering på F-RS støddæmperen er placeret på den eksterne nitrogen beholder, som er forbundet med støddæmperen via en fleksibel slange.

 

S-RS (Spin-Road Sport)

S-RS er samme dæmper som F-rs bare med kompressions justeringerne og nitrogen beholder inbygget i dæmperens krop. Det store indstillingsområde gør det muligt at justere din affjedring, så det passer til alle forhold. uanset gade eller banebrug

 

Denne støddæmper fås i to modeller, S-RS1 og S-RS2, afhængigt af beslags mulighederne på din mc. Programlisten viser støddæmper / mc kombination. E-RS F-RS og S-RS har en 16mm spindel, 46mm stempel (36mm for twin støddæmpere) og 50 klik med rebound justering. F-RS og S-RS har 30 lav / klik hastighed kompression justering

 

Det er muligt at skræddersy alle Yacugars dæmpere til netop dit behov, om det måtte være til gaden eller på racerbanen.

 

På alle støddæmpere er der 5 års garanti.

Copyright © All Rights Reserved