Service

Service instruktioner

 

Service intervaller - på racerbanen: engang halv årligt. Ved almindelig kørsel på vej: Hvert andet år eller efter 20.000 km.

 

Regelmæssig service og eftersyn sikrer, at din affjedring vil have en lang levetid, dette vil ikke kun forbedrer din oplevelse af køreturen, men også din sikkerhed.

 

Alt om installation af Yacugar affjedring

 

Motorcyklister rejser under en meget bred vifte af forhold. Travl bytrafik, landeveje med huller, motorveje og glatte bjergveje med hårnålesving.

I enhver situation bør du være i stand til at stole blindt på din affjedring, som faktisk udgør forbindelsen mellem dig og vejen. Din mc's vejgreb er alt afgørende for din sikkerhed. Med dette i tankerne, er det afgørende, at de faktorer, der afgør dit vejgreb er i god stand.

 

I dette afsnit vil vi forklare dig det grundlæggende om motorcykel affjedring og nogle af de virkninger, den kan have. At læse disse oplysninger er umagen værd, især hvis du ønsker at udstyre din motorcykel med komponenter af høj kvalitet og er interesseret i at øge din komfort og sikkerhed på vejen.

 

Du vil også finde en tabel, der vil hjælpe dig med at teste dine støddæmpere og forgafler selv. Med testresultaterne og de supplerende oplysninger, vil du være i stand til at få betydeligt mere glæde af din motorcykel. Du er altid velkommen til at kontakte en Yacugar forhandler for gode råd og vejledning.

 

Basis om mc affjedring

 

Al optagelse af "stød" sker ved fjederen og dæmperen, som er indbygget i støddæmperne. Fjederen, men især dæmperen, absoberer stød og bump fra vejens overflade. Kraften fra fjederen absorberes også af samme dæmper. Det positive resultat af dette er, at du ikke ruller og mister vejgreb , eller endnu værre, forlader vejbanen. Kort beskrevet: Den vigtigste funktion af fjederen er at bære vægten af ​​motorcyklen og forhindre støddæmperen i at blive helt sammentrykket. Fjederen hjælper også med at sikre, at motorcyklen altid sættes tilbage til den oprindelige position. Dæmperen absorberer alle udafgående og indadgående bevægelser og bidrager til stabilitet. Med velfungerende støddæmpere og forgafler er du i stand til at køre med stabilitet, komfort og sikkerhed.

 

Dårligt fungerende støddæmpere er farlige og hæmmer din sikkerhed og komfort.

 

Hvad er virkningerne af dårligt fungerende forgafler og / eller støddæmpere?

 

  • Hoppende og rullende motorcykel ved kørsel over bump eller hul i vejen.
  • Stød gennem affjedringen ved kørsel over bump eller hul i vejen.
  • Tungt styrende mc , svært at holde en linje.
  • Navigation er vanskeligt i sving og under nedbremsninger samt deacceleration.
  • Bagenden vugger under acceleration , dårligt vejgreb i sving

 

 

Er du i tvivl om din mc affjedring er korrekt justeret eller trænger til service, så kontakt din lokale Yacugar forhandler.

 

Test selv din mc´s affjedring performance evne

 

Kontakt din nærmeste Yacugar forhandler for support

 

Problem løsning

 

Kontakt din lokale Yacugar forhandler

 

Ekstra komfort og sikkerhed

 

En grundlæggende løsning på dit problem kunne ligge i, blot at erstatte dine støddæmpere og forgafler med et sæt støddæmpere og forgafler (eller forreste gaffel fjedre) af god kvalitet, med justeringsmuligheder, så du kan justere dem fuldt ud til dine personlige præferencer .

 

Spørg din Yacugar forhandler for at få oplysninger om Yacugar Suspension produkter. Yacugar affjedring har komplette støddæmpere til mange motorcykler. Hvis du allerede ejer Yacugar støddæmpere har du alle fordelene ved et vedligeholdelsesvenlig produkt, for hvilket det ikke altid er nødvendigt at udskifte komplette støddæmpere. Som et resultat af komponenterne i støddæmperen er udskiftelige, kan du løse dit problem for mindre omkostninger.

 

En ekstra fordel ved Yacugar støddæmpere er, at en mindre byrde placeres på miljøet som følge af deres lange holdbarhed. For forgafler kan du bruge de fremragende Yacugar erstatnings fjedre. Din forhandler vil være i stand til at forklare dig i detaljer, hvilke komponenter der skal udskiftes, for at løse dit problem.

 

Ved at vælge kvalitet og tilpasser muligheder for Yacugar produkter, er du vælger for optimal sikkerhed og komfort.

 

Copyright © All Rights Reserved